Přírodní kosmetika

Olejový parfém „Intuition“

Originální, snadný a rychlý vlastnoručně vyrobený dárek na Valentýna pro ni.

 

Další dárek ze série nápadů na Valentýna. Pokud jste alergik nebo astmatik, víte, jak je těžké najít parfém, který vás nedráždí Já mám problém i nastoupit do výtahu, kde se před chvíli vezl vyvoněný kolega. Některé parfémy, pokud mají synteticky vyrobenou vůni, můžou být dráždivé. A protože tohle všechno víme, vyrobíme si teď kvalitní parfém v jojobovém oleji za použití kvalitních éterických rostlinných olejů. Použijeme směs Intuition od Bewitu, ze které mám až husí kůži. Tahle směs se jim ohromně povedla. Až vaše drahá polovička rozbalí tento dárek, její intuice jí určitě napoví, že ji máte rád.

 

Co budete potřebovat:

Třeba tuto https://bewit.love/produkt/roll-on-lahvicka-15-ml/ nebo tuto https://bewit.love/produkt/lahvicka-roll-on-modra-matna-10-ml/ vyberete na stránkách Bewitu.

Nebo na stránkách Manipura, které nabízejí skvělé roll-ony: https://manipura.cz/produkt/novinka-metalicke-roll-on/

Postup:

Různí prodejci vám pošlou k roll-on lahvičkám různé vychytávky. Podívejte se na fotografii, co obsahoval můj balíček. Ta modrá věcička s dírkami vám pomůže snadno sundat plastový vršek s kuličkou z lahvičky. Princip otvíráku na pivo. Vhodný otvor dáte pod plastové víčko a zátku vypáčíte. Pak opatrně přelejte do lahvičky jojobový olej. Pokud máte mini trychtýř, raději jej použijte. Můj balíček obsahoval i mini pipetu na dávkování oleje. Pokud ji máte, můžete místo trychtýře použít tu. Přidejte 8 kapek směsi Intuition. Víc nedávejte. Jde o kvalitní éterické oleje, a ne o umělou vůni, takže víc než 8 kapek by už bylo hodně intenzivní. Nasaďte plastový vršek a lahvičku pořádně protřepejte, aby se parfém promíchal. Tmavá lahvička skla má pomáhat, aby parfém déle vydržel. Z toho samého důvodu přidáváme i vitamín E – napomáhá konzervovat oleje. Datum expirace namíchaného parfému je totožný s datem expirace vašeho jojobového oleje. A to je všechno. Hotovo. Můžete vyrobit samolepku na parfém. Nemusíte jej nazvat Intuice, ale klidně si vymyslete svůj vlastní název. Parfém se aplikuje na zápěstí nebo na krk.

Dějte mi vědět, zda vaší partnerce směs olejů Intuition voněla. Pokud se rozhodnete do této směsi investovat, slibuji další recepty na využití. Takhle krásná vůně by byla ideální pro vlastnoručně vyrobenou svíčku. Co vy na to?

 

Pokud chcete pro partnerku vytvořit další originální vlastnoručně vyrobený dárek, vyzkoušejte tento: Koupelová levandulová sůl Relax ⋆ (bylinkarkazkopanic.cz)